DRITAN SVE VREME KOMUNICIRA SA LAŽNIM KOMŠIĆEM! Balkan se trese, a Abazović ispaljuje MUNICIJU U PRAZNO
Pozvali su i društvenu mrežu Tviter da blokira lažni profil, Foto: EPA FUAD FOCO / Printscreen

REAGOVALI

DRITAN SVE VREME KOMUNICIRA SA LAŽNIM KOMŠIĆEM! Balkan se trese, a Abazović ispaljuje MUNICIJU U PRAZNO

Pozvali su i društvenu mrežu Tviter da blokira lažni profil

Objavljeno:

Nakon što je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović odgovorio članu Predsedništva BiH Željka Komšića usledila je reakcija iz Komšićevog kabineta.

- Član Predsedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Tviter, Abazovic komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo - navedeno je iz Kabineta za "Avaz".

Željko Komšić
foto: Printscreen Tviter

Pozvali su i društvenu mrežu Tviter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

- Ponavljamo, očekujemo zvaničnu reakciju Vlade Crne Gore i potpredsjednika Vlade u vezi sa čestitkom premijera Crne Gore povodom neustavnog tzv. dana RS - navedeno je iz Kabineta.

Željko Komšić
foto: Printscreen Tviter

Podsjećamo Abazović se oglasio na Tviteru te poručio Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao neustavni Dan RS, a koji je obeležen juče.

- Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu - napisao je Abazović.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.