U MALAGI UHAPŠEN CRNOGORAC BLIZAK KAVAČKOM KLANU: Nizao je skandale, JEDNOM SU MU I ČITULJU ŽIVOM OBJAVILI
Mladen Ćebić, Foto: Facebook/printscreen

hapšenje u malagi

U MALAGI UHAPŠEN CRNOGORAC BLIZAK KAVAČKOM KLANU: Nizao je skandale, JEDNOM SU MU I ČITULJU ŽIVOM OBJAVILI

Ćebić je prema pisanju medija 2018. uhapšen u Čačku pod sumnjom da ima veze sa švercom droge, oružja i ukradenih vozila.

Objavljeno:

Mladen Ćebić iz Bara koji je uhapšen u španskom gradu Malagi prema navodima crnogorskog portala "Borba" povezan je sa “kavačkim klanom”.

Sumnja se da je reč je o poznatom barskom reli-vozaču o čijem nestanku se nedavno pisalo, a ranije je hapšen u Srbiji i povezivan sa auto-mafijom i švercom droge i oružja.

Prilikom hapšenja kod Ćebića i njegovog prijatelja koji je državljanin Srbije pronađeni su oružje i kriptovani telefoni koji služe za njihovu međusobnu komunikaciju.

Sumnja se da je usko povezan sa kavačkim klanom.

Ćebić je prema pisanju medija 2018. uhapšen u Čačku pod sumnjom da ima veze sa švercom droge, oružja i ukradenih vozila, ali prilikom pretresa stana u kome je živeo nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na njegovu povezanost sa tim poslovima.

Nakon što je uhapšen isporučen je Crnoj Gori zbog istrage koja se protiv njega vodila u toj zemlji zbog raznih krivičnih dela.

- Sada me ispituju posredstvom tužilaštva u Podgorici vezano za krađu automobila u Srbiji s kojom nemam nikakve veze. Odazvao sam se i danas pozivu tužilaštva i rekao im sve što sam imao. Čist sam kao suza i želim da se stavi tačka sa manipulisanjem mojim imenom u negativnom kontekstu u bilo kom mediju - rekao je tada za medije naglašavajući da je već duže neosnovano meta policije i pojedinih medija iz Srbije, iako, kako kaže, nema nikakve veze sa svim tim.

Takođe je bio u žiži javnosti i kad je neko objavio njegovu umrlicu na Fejsbuku.

Ćebić je i u februaru 2020. demantovao navode da je bacio eksplozivnu napravu na kuću šefa sprovodničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Saše Burića u Crnoj Gori.

Tada je saopštio da u Crnoj Gori nije već mesec i po dana i da od kad je izašao iz Istražnog zatvora u Spužu boravi van Crne Gore.

(Espreso.co.rs/Borba.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.