OCA SU MU DANAS UHAPSILI, A ON PALIO I ŽARIO NA ULICI: Branov sin PREDVODIO antrisrpski PIR i ložio BAKLJE! (FOTO)
Na njegovom instagram profilu često se mogu videti fotografije na kojima vijori crnogorsku zastavu i poziva narod da brani Crnu Goru, Foto: Printscreen/Instagram/djordjemicunovic

hit priča

OCA SU MU DANAS UHAPSILI, A ON PALIO I ŽARIO NA ULICI: Branov sin PREDVODIO antrisrpski PIR i ložio BAKLJE! (FOTO)

Mladi Mićunović je na svom Instagram nalogu objavio snimak na kome se vidi kako okupljeni Milogorci pale baklje i pevaju komitske pesme

Objavljeno: 19:01h

Mladi Mićunović je na svom Instagram nalogu objavio snimak na kom se vidi kako okupljeni Milogorci pale baklje i pevaju komitske pesme.

Đorđe Mićunović, sin kontroverznog crnogorskog biznismena Brana Mićunovića, danas je, u trenutku dok su mu hapsili oca, predvodio komitski Marš na Cetinju.

Mladi Mićunović je na svom Instagram nalogu objavio snimak na kome se vidi kako okupljeni Milogorci pale baklje i pevaju komitske pesme.

Đorđe Mićunović
foto: Printscreen

Oteli su nam državu 1918, pa 100 godina kasnije pokušavaju opet. Tada smo im dozvolili da nam uzmu državu, državnost i crkvu, sad ne smijemo“, napisao je ranije sin kontroverznog biznismena.

Na njegovom instagram profilu često se mogu videti fotografije na kojima vijori crnogorsku zastavu i poziva narod da brani Crnu Goru i nekanonsku Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

“Ne damo te Mala”, “Mnoge boli što postojiš, a ti vječna da si”, neke su od poruka koje se mogu videti na profilu mladog Mićunovića, a vetar u leđa mu daju i retki ali skandalozni komentari u kojima ga ponosno nazivaju Komitom.

Podsetimo, Branislav Brano Mićunović uhapšen je danas u budvanskom hotelu “Splendid” sa još nekoliko telohranitelja, a u njihovom posedu pronađena su dva pištolja. Mićunović je često dovođen u vezu sa odlazećim predsednikom Milom Đukanovićem, a kako su ranije pisali mediji, Mićunović je i nedavno podržao Đukanovićevu partiju, pojavivši se na „Patriotskom skupu“ DPS-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.