MILO TRETIRA CRNU GORU KAO SVOJ FEUD! Krivokapić oštro o tranziciji u toj zemlji
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/Youtube

strašno šta rade

MILO TRETIRA CRNU GORU KAO SVOJ FEUD! Krivokapić oštro o tranziciji u toj zemlji

Djukanović je danas vratio na ponovno odlučivanje zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra 2020. godine

Objavljeno:

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je danas da odluka predsednika Mila Djukanovića da nekoliko zakona, među kojima je i Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti, vrati Skupštini na ponovno odlučivanje, najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi.

"Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u Crnog Gori i nastavlja u višegodišnjem maniru da Crnu Goru tretira kao svoj feud. Osim što krši Ustav, zakone ove zemlje, Djukanović se igra građanima, njihovom imovinom i pravima koja proističu iz Ustava", naveo je Krivokapić na Tviteru.

Udarom na bankarski sektor i male privrednike, predsednik Crne Gore nam poručuje da ga nije briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik, rekao je premijer Krivokapić.

Djukanović je danas vratio na ponovno odlučivanje zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra 2020. godine, a među njima su Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, kao i Zakon o izmeni Zakona o radu, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i nameštenicima i drugi.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.