U PODGORICI VELIKA ČISTKA MEĐU VODEĆIM FUNKCIONERIMA: Danas je priveden i ovaj važan čovek!
Dragan Kovačević, Foto: Printscreen/Youtube

crna gora

U PODGORICI VELIKA ČISTKA MEĐU VODEĆIM FUNKCIONERIMA: Danas je priveden i ovaj važan čovek!

Direktoru Uprave za nekretnine Crne Gore odredjeno zadržavanje do 72 sata

Objavljeno:

Direktoru Uprave za nekretnine Crne Gore Draganu Kovačeviću koji je juče uhapšen odredjeno je zadržavanje do 72 sata, objavili su podgorički mediji.

On je uhapšen pod sumnjom da je stvorio kriminalnu organizaciju u kojoj su izmedju ostalih delovali i Ana Lakićević i Krsto Pavićević - načelnica tivatske Područne jedinice te uprave i geometar.

Tužilaštvo se još nije zvanično oglasilo ali mediji navode da im se na teret stavlja i da su počinili krivično delo - zloupotreba službenog položaja, odnosno da su u više predmeta državne resurse koristili u privatne svrhe.

Oni su, prenose danas mediji, osumnjičeni da su prevarom, u vlasništvo Kovačevićevog sina Danka upisali vrednu kuću sagradjenu na obali u Tivtu.

U taj posao je bila uključena i firma "Geo&arh" čiji je ovlašćeni zastupnik Krsto Pavićević, a ta kompanija je, kako prenose mediji, vlasništvo Mićana Kovačevića, brata Dragana Kovačevića.

Nevladina organizacija MANS je ranije podnela nekoliko krivičnih prijava zbog navodno sumnjih poslova u koje je bio uključen Kovačević. Jedna od njih se odnosila i na odnose sa firmom "Geo&arh". Većina ih je odbačena.

(Espreso.co.rs/beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.