KOMITE OSULE ŽESTOKU PALJBU: Crna Gora biće EKAVSKA, položena je u GROB zajedno sa AMFILOHIJEM!
Svedoci smo da nam deca iz vrtića, u prvi razred osnovne škole već ulaze sa nizom reči ekavskog izgovora, Foto: Printscreen/Facebook

žestoko

KOMITE OSULE ŽESTOKU PALJBU: Crna Gora biće EKAVSKA, položena je u GROB zajedno sa AMFILOHIJEM!

Patriotsko komitski savez već je upoznao da je prava namera nove vlasti da kroz najvažnije nacionalne resore, asimiluje crnogorski narod po svaku cenu

Objavljeno:

Patriotski komiski savez uputio je alarmantno saopštenje da je prava namena nove vlasti da kroz najvažnije nacionalne resore, asimiluje crnogorski narod po svaku cenu, ovog puta "kroz promenu udžbenika i verovatno-podobnog nastavnog kadra".

Čude se kako je moguće da kod "tvrdih" Crnogoraca potpuno nemo prođe informacija o tome da je Socijalistička narodna partija od novog mandatara zatražila mesta za 30 direktora škola u Crnoj Gori, čime se, kako ističu, ponovo obesmišljava floskula da će nova Vlada Crne Gore biti ekspertska.

- Patriotsko komitski savez već je upoznao da je prava namera nove vlasti da kroz najvažnije nacionalne resore, asimiluje crnogorski narod po svaku cenu, ovog puta kroz promenu udžbenika i verovatno - podobnog nastavnog kadra, ističe se u saopštenju "patriota" koji navode da ni do sada udžbenici iz kojih uče deca nisu "prevazišli nivo od pasusa posvećenog Krstu Popoviću i komitskoj borbi za pravo, čast i slobodu Crne Gore".

- Svedoci smo da nam deca iz vrtića, u prvi razred osnovne škole već ulaze sa nizom reči ekavskog izgovora.

Optužili su kandidata za ministra kulture Vesnu Bratić da je ministarka "svega i svačega".

- Ne zna ni koja je fudbalska reprezentacije Crne Gore, ali zna sve što treba da zna o Kosovu, obzirom da joj na privatnom profilu, uz ime, stoji i broj Rezolucije SB UN - dodaju "patriote".

Profesor iz Novog Sada Milenko Perović smatra da se Crna Gora "bez otpora sunovratila u bezdan apsolutnog primitivizma, bahantske iracionalnosti i potpune neljudskosti."

- Bog sami zna kako će se Crna Gora izvući iz groba u koji su je položili zajedno s Amfilohijem, poručio je Perović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.