DIREKTORKA KLINIČKOG CENTRA PISALA SAMA SEBI MOLBU ZA POSAO: Da li je ovo REALNO?
Ona će biti vršilac dužnosti do imenovanja direktora, a najduže do šest meseci, Foto: Printscreen

hit priča

DIREKTORKA KLINIČKOG CENTRA PISALA SAMA SEBI MOLBU ZA POSAO: Da li je ovo REALNO?

Dopis je datiran na 4. novembar 2020. godine

Objavljeno:

Kako bi dobila dozvolu da na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore zaposli dodatni kadar, doktorka Danijela Đurović Raonić se sama sebi obratila molbom, adresiranom sa jedne na drugu funkciju koje istovremeno obavlja.

Direktorka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore, Danijela Đurović Raonić, odlučila je da u toku epidemije korona virusa zaposli dodatni kadar na Klinici.

Kako bi dobila odobrenje, uputila je molbu vršiocu dužnosti direktora Kliničkog centra Crne Gore, odnosno sama sebi, pošto očigledno istovremeno obavlja dve funkcije.

- Poštovana direktorka, obraćam Vam se s molbom angažovanja jednog kliničkog lekara na Klinici za očne bolesti. Potreba za njim postoji zbog izuzetno velikog obima posla na klinici, kako konzervativnog tako i operativnog dijela, a naročito na helijant procesu - navedeno je u dopisu.

Dopis je datiran na 4. novembar 2020. godine. Doktorka ga je potpisala sa oba svoja prezimena, a naslovila ga je na Danijelu Raonić.

Vlada je krajem oktobra imenovala Đurović Raonić za v. d. direktora Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je neurolog Jevto Eraković podneo ostavku na tu funkciju jer je postao narodni poslanik.

Ona će biti vršilac dužnosti do imenovanja direktora, a najduže do šest meseci.

Đurović Raonićeva je na funkciji direktora Klinike za očne bolesti imenovana 2018. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.