Moler obljubio devojčicu (12) dok su roditelji bili na poslu
Foto: AP

PRETI MU MARDELJ

Moler obljubio devojčicu (12) dok su roditelji bili na poslu

Posle prijave roditelja, u Podgorici uhapšen Slobodan Žujović (43). U njihovoj kući izvodio molerske radove, priznao da je 12-godišnju M. K. dodirivao i ljubio po telu kada bi roditelji otišli na posao
Objavljeno:

Moleru Slobodan Žujović (43) određen je pritvor do 30 dana sa zahtevom za sprovođenje istrage jer se taj Podgoričanin sumnjiči da je počinio nedozvoljene polne radnje prema maloletnoj M. K. (12).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Slučaj, koji je uzbudio crnogorsku javnost, zbio se prošle nedelje u kući roditelja devojčice u Podgorici, gde je Žujović izvodio molerske radove. Osumnjičeni je, kako se saznaje, prilikom saslušanja u policiji u potpunosti priznao da je M. K. dodirivao i ljubio po telu, kada bi njeni roditelji otišli na posao.

foto: Stock

Ceo slučaj je izbio na videlo kada se devojčica poverila majci. Ona je potom odlučila da podnese prijavu policiji, koja je podgoričkog molera uhapsila na zahtev tužilaštva.

Snimak surovog prebijanja šipkom u Podgorici šokirao Crnu Goru! (VIDEO)

Žujoviću preti kazna od tri do 12 godina zatvora, koliko je predviđeno za počinioce krivičnog dela obljube ili sa njom izjednačenog čina nad detetom.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.