OD KRIVOKAPIĆA SVE DANAS ZAVISI: Ovo je presedan, a oni su na TAJNOM SPISKU!
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/Youtube

crna gora

OD KRIVOKAPIĆA SVE DANAS ZAVISI: Ovo je presedan, a oni su na TAJNOM SPISKU!

Krivokapić danas partijama dostavlja kandidate za ministre

Objavljeno:

Mandatar Zdravko Krivokapić najavio je da će danas tokom dana saopštiti predstavnicimam vladajuće većine spisak kandidata za članove ekspertske vlade, piše podgorička Pobjeda.

Krivokapić je podgoričkom dnevniku rekao da su u toku razgovori sa kandidatima za ministre koji su, kako kaže, prošli prvi krug i sada su u završnomm.

"Neki od njih se nalaze u inostranstvu i, zbog razlike u vremenu, razgovor sa njima je zakazan preko Skajpa kasno uveče, tako da, dok to ne završim, ne bih licitirao sa imenima", kazao je Krivokapić.

Krivokapić je ranije najavio da će vlada imati 12 resora, a prema pisanju Pobjede, kandidati za ministre u novoj strankama parlamentarne većine biće dostavljeni strankama do 16 sati.

Komentarišući mogućnost da se pojedine partije, prvom redu Demokratski front, ne saglase sa njegovim predlogom, Krivokapić poručuje da će za sve tvrdnje, koje eventualno budu iznosili o predloženim kandidatima, morati da dostave jasne dokaze.

"Ja ću spisak kandidata sa njihovim biografijama dostaviti svim partijama. Partije mogu da insistiraju na novim rešenjima samo ukoliko imaju dokaze da su ti ljudi u vezi sa kriminalom, da imaju koruptivne aktivnosti i slično. To će morati da dokažu. Oni neka dostave dokaz da neko radi za nekoga, a naša je obaveza da to onda razmotrimo", kazao je Krivokapić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.