KOMŠIJA KLJUČNI SVEDOK: Evo šta se dešava ispred vikendice u kojoj su ubijeni Prelević i Peković u obračunu klanova
Crnogorska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

POLICIJA JE OBAVILA UVIĐAJ

KOMŠIJA KLJUČNI SVEDOK: Evo šta se dešava ispred vikendice u kojoj su ubijeni Prelević i Peković u obračunu klanova

Policija je na mesto zločina izašla odmah

Objavljeno:

Podgoričani Danilo Peković i Nemanja Prelević sinoć su ubijeni u u Crnoj Gori na planini Veruši. Sumnja se u obračun crnogorskih klanova. Do obračuna je došlo u vikendici na planini Veruši, koja se nalazi između Kolašina i Podgorice.

Crnogorskoj policiji je sinoć oko 18.20 A. Prelević prijavila da joj se suprug Nemanja ne javlja na telefon, kao i da boravi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima kod Kolašina. Ona je policiji prijavila da je sa njim Danilo Peković. Zamolila je komšiju da obiđe vikendicu. Kako saznaju mediji, komšija je ispred kuće pronašao Nemanju mrtvog, a nedaleko od njega i telo Danila.

Policija je na mesto zločina izašla odmah.

- Policiji je oko 18.20 A. P. prijavila da joj suprug N. P. (28) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D. P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N. P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mesta gde je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mesta je zatečeno još jedno beživotno telo - saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj.

Kako je rečeno u policiji preduzimaju se sve aktivnosti kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice vezane za ovaj zločin. Jutros je nastavljen uviđaj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.