VARHELJI RAZGOVARAO SA DRITANOM I KRIVOKAPIĆEM: Ključne teme bačene na sto
Varhelji se prethodno sastao sa predsednikom Skupštine Crne Gore i liderom koalicije "Mir je naša nacija" Aleksom Bečićem i predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, prenose crnogorski mediji., Foto: Youtube printscreen

CG

VARHELJI RAZGOVARAO SA DRITANOM I KRIVOKAPIĆEM: Ključne teme bačene na sto

"Snažna podrška našem reformskom putu i integracionim procesima. Za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru", napisao je na svom Tviter nalogu Abazović

Objavljeno:

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji sastao se večeras u Podgorici na radnoj večeri sa mandatarom za sastav nove vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i liderom koalicije "Crno na bijelo" Dritanom Abazovićem.

"Snažna podrška našem reformskom putu i integracionim procesima. Za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru", napisao je na svom Tviter nalogu Abazović.

Varhelji se prethodno sastao sa predsednikom Skupštine Crne Gore i liderom koalicije "Mir je naša nacija" Aleksom Bečićem i predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, prenose crnogorski mediji.

foto: Twitter printscreen

On se obratio i poslanicima u Skupštini Crne Gore.

Direktorika za Zapadni Balkan u Direktoratu za proširenje Evropske komisije Genoveva Ruiz Kalavera na Tviter nalogu je napisala da je diskusija Krivokapića i Abazovića sa Varheljijem dobra.

foto: Twitter printscreen

"Vladavina prava, jačanje postignutog napretka i funkcionalna javna uprava ključni su za postizanje rezultata u napretku ka EU", napisala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.