PADOM MILA OSTVAREN JE MOJ CILJ! Medojević najavio ostavku, napušta Skupštinu Crne Gore
Nebojša Medojević, Foto: Printscreen

EVO ŠTA JE REKAO

PADOM MILA OSTVAREN JE MOJ CILJ! Medojević najavio ostavku, napušta Skupštinu Crne Gore

On je potvrdio da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP-a Dejan Vujisić

Objavljeno:

Predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević podneće ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja Vlade.

Kao što sam i javno obećao podneću ostavku na mesto poslanika u Skupštini odmah nakon izbora prve demokratske Vlade u istoriji Crne Gore. Padom režima Đukanovića ostvaren je moj najvažniji lični politički cilj - rekao je Medojević.

On je dodao da je vreme da se bavi implementacijom programa PzP-a u Vladi ako bude u njoj ili ozbiljnim reformama PzP-a koja, kako je kazao, mora da se menja u novim uslovima, nakon velikih političkih promena.

Medojević je u prethodnim medijskim istupima iskazao interesovanje za angažman u sektoru bezbednosti, posebno u Agenciji za nacionalnu bezbednost (ANB).

PzP-u je nakon parlamentarnih izbora pripalo pet od 27 mandata sa liste "Za budućnost Crne Gore".

Partija na čijem je čelu Medojević formirala je poseban poslanički klub u Skupštini. Takav postupak je objašnjen težnjom da stranka ponovo bude prepoznata po politici koja promoviše državnost Crne Gore, podršku standardima EU i NATO.

Prethodno je Branka Bošnjak u emisiji na A1 televiziji izjavila da su ona, Medojević i Branko Radulović predložili funkcije u budućoj Vladi Crne Gore, te da je na mandataru da odluči o predlogu, ali isto tako i da obrazloži u slučaju da on bude odbijen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.