VUČIĆ ME NIJE ZVAO, NISMO BILI U KONTAKTU: Krivokapić otkrio ODAKLE zna PREDSEDNIKA SRBIJE, ovo je baš SMEŠNO!
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/Youtube

NI PRORUSKI NI PROSRBIJANSKI ČOVEK

VUČIĆ ME NIJE ZVAO, NISMO BILI U KONTAKTU: Krivokapić otkrio ODAKLE zna PREDSEDNIKA SRBIJE, ovo je baš SMEŠNO!

Krivokapić je na ponovljenu konstataciju da je procrnogorski a ne prosrpski odgovorio potvrdno i dodao da zna šta je ko je i odakle je

Objavljeno: 19.09.2020. 23:21h

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić izjavio je da ga nije zvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i da nikada nisu bili u kontaktu, a ponovio je i da nije "ni proruski ni prosrbijanski" čovek.

foto: Printscreen

On je rekao i da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "nema nikakve relacije".

"Vučić tokom svog ovog vremenskog perioda do dana današnjeg me nije kontaktirao. Nikada nismo bili u kontaktu, znam ga sa medija, drugačiji kontakt nismo imali. Nije zvao ni da čestita. Znam da sam predvodio ovu koaliciju i da niko iz regiona nije čestitao", rekao je Krivokapić.

foto: Printscreen/Youtube

On je kazao da pitanje odnosa njega "kao vernika prema crkvenom velikodostojniku kakav je mitropolit Amfilohije" otvara jednu kutiju koju mnogi žele da prikažu kao uticaj na njega kao čoveka koji je predvodio listu.

"Ušao sam u proces da odbranim zakon koji je neodbranjih sa stanovišta njegovog delovanja, a to je da Zakon o slobodi veroispovesti vređa elementarno svakog istinskog vernika. Znam šta je crkva, šta je država. Da neko donosi zakon koji može da imovinu bilo čiju prevede u državnu i da drugi dokazuju je elementarno neprirodno pravo".

Dodao je da smatra da je Zakon o slobodi veroispovijesti "teško popraviti".

Objasnio je i kako je na dan parlamentarnih izbora odmah nakon što su saopšteni rezultati otišao kod Amfilohija i poljubio mu ruku, što je u delu javnosti oštro kritikovano.

"Rečeno mi je da bi mitropolit voleo da se mi vidimo to veče, ja sam osetio kao svoju potrebu, kao čovek iz naroda, smatrao kao obavezu da se vidim sa mitropolitom. Iskazao sam radost i nisam je delio ni sa kim kao sa našim mitropolitom. To može neko da prihvati i da tretira na bilo koji način, ovo vam je jedina činjenica da sam imao najveću slobodu te podele, pored svoje porodice, sa mitropolitom", rekao je on.

Fejs TV je Krivokapića predstavila kao budućeg crnogorskog premijera.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media