OGLASIO SE MILO! Ovu njegovu poruku TRIPUT ČITAJU, šta li tačno poručuje ovim?
MILO ĐUKANOVIĆ, Foto: AP

CRNA GORA

OGLASIO SE MILO! Ovu njegovu poruku TRIPUT ČITAJU, šta li tačno poručuje ovim?

Crnogorski predsednik je na svom tviter nalogu povodom Međunarodnog dana demokratije ocenio da je obaveza Crne Gore da nastavi da unapreduje demokratiji

Objavljeno:

Nedavni parlamentarni i lokalni izbori potvrdili su napredak u demokratskom razvoju crnogorskog društva i pokazali da Crna Gora razume proces demokratije, ocenio je danas predsednik države Milo Đukanović.

Crnogorski predsednik je na svom tviter nalogu povodom Međunarodnog dana demokratije ocenio da je obaveza Crne Gore da nastavi da unapreduje demokratiju, slobodu, jednakost, ljudska prava i vladavinu prava.

“Da ohrabrujemo demokratsku participaciju, budemo transparentni i odgovorni. Nedavni izbori su potvrdili napredak u demokratskom razvoju crnogorsko društva. Pokazali su da Crna Gora razume proces demokratije. I potvrdili važnost snaženja demokratskih institucija, uključujući i kapaciteta koji će jačati otpornost u odnosu na sve brojnije forme manipulacija i dezinformacija”, napisao je Ðukanović.

Naveo je i da samo uz, kako je rekao, puno ucešce, odgovornost i saradnju “možemo jačati poverenje i napredovati ka cilju da najviše vrednosti demokratije budu stvarnost svakog pojedinca”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.