OGLASIO SE I RASPOP MIRAŠ! Milo je za njega AMATER, šokantno je ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK!
Dedeić: Zadatak SPC priprema ponovne aneksije, Foto: Youtube/Atlas TV Montenegro/printscreen

OGLASIO SE

OGLASIO SE I RASPOP MIRAŠ! Milo je za njega AMATER, šokantno je ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK!

Dedeić tvrdi da je "podmukli napad" na Crnu Goru izvršila Srbija, posredstvom vladika i popova

Objavljeno:

Miraš Dedeić, poglavar nekanonske i nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve, oglasio se prvi put nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gore tvrdnjom da je zadatak "srpske mitropolije na Cetinju", da kao, kako kaže, filijale patrijaršije Srpske pravoslavne crkve, "priprema ponovne aneksije Crne Gore Srbiji".

Taj navodni plan, kako je izjavio za agenciju Patrija, a prenosi portal CdM treba da dovrše lideri triju partija koje bi trebalo da formiraju novu crnogorsku parlamentarnu većinu - Aleksa Bečić, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović.

Dedeić tvrdi da je "podmukli napad" na Crnu Goru izvršila Srbija, posredstvom vladika i popova, jer su. kaže, "mobilisali masu, na neistini da treba da brane crnogorske svetinje, koje će država da otme".

"A te svetinje su podigli Crnogorci, preci današnjih Crnogoraca. I pored te, nepobitne istine, SPC i njena tročlana koalicija je uspela da odnese minimalnu izbornu pobedu na neistinitoj tvrdnji da su vekovne crnogorske svetinje njene, ponavljajući, stalno i uporno, 'Ne damo svetinje'", žali se Dedejić.

On dodaje da je "brutalna kampanja protiv Crne Gore i Mila Djukanovića vođena iz Beograda ", i to zato što je, tvrdi Djukanovic, "obnavljanjem nezavisnosti Crnu Goru otrgao iz zagrljaja 'Velike Srbije'".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.