IGUMAN VISOKIH DEČANA NAHVALIO ABAZOVIĆA: Društvene mreže gore zbog ovog Dritanovog snimka! (VIDEO)
Sava Janjić, Foto: Printscreen/YouTube/ Radio Gračanica

svašta je rekao

IGUMAN VISOKIH DEČANA NAHVALIO ABAZOVIĆA: Društvene mreže gore zbog ovog Dritanovog snimka! (VIDEO)

Iguman Sava Janjić je na Tviteru podelio video intervju u kome Dritan Abazović, koga mediji nazivaju “Albanski četnik“, ističe potrebu da se u Crnoj Gori uspostavi zdrav sistem te da onda neće biti važno ko je na vlasti

Objavljeno:

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić javno je na svom Tviter profilu pohvalio lidera koalicije “Crno na bijelo” Dritana Abazovića zbog njegovih reči o potrebi da se Crnoj Gori uspostavi sistem.

Iguman Sava Janjić je na Tviteru podelio video intervju u kome Dritan Abazović, koga mediji nazivaju “Albanski četnik“, ističe potrebu da se u Crnoj Gori uspostavi zdrav sistem te da onda neće biti važno ko je na vlasti.

- Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati “režimi” nego će vlast imati pravni kontinuitet - napisao je Sava Janjić uz postavljen video.

Šta je tačno rekao Dritan Abazović pogledajte u videu:

Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati “režimi” nego će vlast imati pravni kontinuitet. ? pic.twitter.com/oGlz1Yo6Sf — Sava Janjic (@SavaJanjic) September 8, 2020

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.