MILO ĐUKANOVIĆ NAPUŠTA ČELO DPS? Završena sednica GO stranke, PROMENE su NEIZBEŽNE!
Glavni odbor DPS-a sastao se samo pet dana nakon izbora na kojima je prekinuta trodecenijska vlast te stranke, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

CRNA GORA

MILO ĐUKANOVIĆ NAPUŠTA ČELO DPS? Završena sednica GO stranke, PROMENE su NEIZBEŽNE!

Sedenici GO DPS-a, osim Đukanovića, prisustvovali su brojni drugi funkcioneri stranke

Objavljeno:

Na sednici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) koja je održana večeras, nije dogovoren vanredni kongres partije, ali je ta tema pominjana u diskusijama visokih funkcionera DPS.

Istaknuto je da se ubrzo moraju sazvati sednice opštinskih odbora stranke, pišu podgoričke Vijesti.

Jedina tačka dnevnog reda večerašnje sednice GO DPS bila je aktuelna politička situacija.

Glavni odbor DPS-a sastao se samo pet dana nakon izbora na kojima je prekinuta trodecenijska vlast te stranke, dodaju ''Vijesti''.

Televizija ''Vijesti'' ranije danas je, prema informacijama iz pouzdanih izvora, izvestila da u DPS postoji odlučnost da se ništa od aktuelne situacije, kao i u budućnosti, ne prepusti slučaju, kao i da će i te kako nastojati da utiču na sve procese u društvu.

Izvori ''Vijesti'' su dodali da će glavna vest sa današnje sednice verovatno biti zakazivanje vanrednog kongresa DPS, koji bi navodno trebalo da bude održan u narednih par meseci, te da se na njemu očekuju ozbiljna restrukturiranja.

''Vijesti'' navode da su se pojavile spekulacije o mogućem odlasku Mila Đukanovića sa čela stranke, ali i dodaju da za te navode nije bilo moguće dobiti potvrdu.

Sednici GO DPS-a, osim Đukanovića, prisustvovali su brojni drugi funkcioneri stranke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.