DRITAN U JUTARNJEM PROGRAMU RAZOTKRIO MILA: Ceo Balkan je slušao ove njegove reči
Razotkrio Mila, Foto: Printscreen/Tv Prva

NEĆE PODLEĆI PRITISCIMA

DRITAN U JUTARNJEM PROGRAMU RAZOTKRIO MILA: Ceo Balkan je slušao ove njegove reči

Dritan Abazović se uključio u Jutarnji program televizije Prva i prokomentarisao rezultate izbore u Crnoj Gori

Objavljeno:

Lider URA-e od koje zavisi formiranje vlasti u Crnoj Gori, Dritan Abazović izjavio je danas da Crna Gora neće postati ni srpska Sparta ni velika Albanija, da u evropskoj vladi nema mesta za Demokratsku partiju socijalista i da neće podleći pritiscima.

Dritan Abazović se uključio u Jutarnji program televizije Prva i prokomentarisao rezultate izbore u Crnoj Gori, a onda je govorio o svojim sledećim koracima.

- Milo je sa svom mogućom mafijom izgubio, ja sam siguran da broj mandata ne odgovara želji za promenom. Mnogo više ljudi žudi za promenom, a rezultati su drugačiji, sve je jasno. Milo me nije zvao, to su samo spekulacije. Ja imam kontakte sa mnogim kolegama, neko je zvao da pita, neko da čestita. Mi smo jedina opcija sa kojom ne može da se igra, i koja ne mora nikome da odgovara sem volji građana. Nemamo finansijera sa strane, i nikome ne odgovaramo, naglasio je Dritan Abazović.

U crnogorskim i srpskim medijima se spekulisalo o odluci Abazovića i o tome hoće li sa DPS-om u koaliciju.

- Prvi put čujem to od vas sada. Stvarno ne mogu razumem kontekst. Postoje velike demokratske manjkavosti, ali smena vlasti, i da se narod probudi posle 30 godina je velika stvar, naravno da će oni pokušati da daju sve od sebe da zadrže vlast. Mislim da smo mi ponudili najbolje modele, smatramo da nam je potrebnKa ekspertska Vlada, ne smemo da uđemo u zonu nesigurnosti, moramo da radimo sve suprotno od DPS-a. Naravno da će biti pritisaka, kako da se neko odrekne milijardi koje je stvorio, i mogućnosti da hapsi bilo koga na ulici.. Gospođo, ne da je bilo pritisaka, nego je ovo što se dešava ludilo, to nisu pritisci, to je sinhronizovana akcija da se ništa ne promeni, regionalnih medija, prijatelja, svega mogućeg, vrše se fizičke prisile kako bi se sačuvala vlast, ali mi smo svesno ušli u sve to i borimo se protiv takvog ponašanja, ističe Abazović.

Sastanak sa stranim ambasadorima?

- Moramo da predupredimo sve buduće akcije DPS-a, koji želi nasilno da promeni volju građana, rekao je Abazović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.