MOLIM BOGA DA SE DESI I ONO NAJGORE! Skandalozna izjava crnogorskog rukometaša koji je OČAJAN zbog Milovog poraza!
Draško Mrvaljević očajan zbog pada Mila Đukanovića, Foto: Printscreen/Youtube

MRVALJEVIĆ

MOLIM BOGA DA SE DESI I ONO NAJGORE! Skandalozna izjava crnogorskog rukometaša koji je OČAJAN zbog Milovog poraza!

Momci, sve ono za što smo živeli, radili i sanjali i ideju koja je meni, a siguran sam i vama, bila nešto najsvetije – juče smo predali onima protiv kojih smo se najviše borili i od kojih smo se najviše plašili, poručio je Mrvaljević

Objavljeno:

Nema policije, nema vojske na ulicama, država jednostavno ne funkcioniše. Molim Boga da grešim i da se nešto desi pa makar i ono najgore, samo da uspemo da sačuvamo ideju moje i vaše Crne Gore, kazao je pomoćni trener reprezentacije Crne Gore, Draško Mrvaljević, komentarišući rezulatate izbora i pad režima Mila Đukanović.

„Momci, sve ono za što smo živeli, radili i sanjali i ideju koja je meni, a siguran sam i vama, bila nešto najsvetije – juče smo predali onima protiv kojih smo se najviše borili i od kojih smo se najviše plašili. Jučerašnji dan je najtužniji dan u mom životu, kad vidim da ideja za koju sam živio i za koju bih sutra poginuo nestaje u masi tuđih i nama stranih zastava i usklika. Ne mogu da vam opišem stanje i nemoć koju osećam kao Crnogorac, čovek koji voli svoju zemlju dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije što postoji, poručio je Mrvaljević, prenela je Antena M.

Braćo Crnogorci, volio bih da grešim i u suzama se iskreno nadam, ali ono što vidim je nešto sto ja ne poznajem i nikad neću moći da prihvatim i da živim sa tim. Da me neko pogrešno ne shvati, ne radi se o DPS-u, Milu, radi se o masi ljudi sa četničkim i srbijanskim zastavama svuda po Crnoj Gori, nema „krstaša“, nema naše zastave, nema „gaetuše“. Nema ništa što je crnogorsko. Nema policije, nema vojske na ulicama, država jednostavno ne funkcioniše. Molim Boga da grešim i da se nešto desi pa makar i ono najgore, samo da uspemo da sačuvamo ideju moje i vaše Crne Gore- poručio je Mrvaljević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / in4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.