MILO NAKON IZBORA URADIO OVO! Niko nije očekivao ovaj potez, OBRATIO SE UŽIVO! (VIDEO)
Milo Đukanović naoustio izborni štab, Foto: EPA-EFE/PATRICK SEEGER

MUK

MILO NAKON IZBORA URADIO OVO! Niko nije očekivao ovaj potez, OBRATIO SE UŽIVO! (VIDEO)

Samo nekoliko ljudi ostalo je da 'proćaska' o tome kako su protekli izbori

Objavljeno: 00:20h

Nakon izbora Milo Đukanović se obratio prisutnima koju su skandirali njegovo ime.

On je rekao da je DPS osvojio 30 mandata, tačnije 145.000 glasova.

Poštujemo sve rezultate koje su ostvarile sve političke opcije. Sačekaćemo da vidimo kome pripada presudan 41. mandat, istakao je predsednik DPS-a Milo Đukanović.

- Poštovani prijatelji, pre svega hvala na strpljenju, kao i obično želeli smo da što pažljivije sagledamo rezultate koje dobijamo sa izbornih mesta. Prebrojano je oko 90 odsto glasova i želim da vas informišem da je rezultat DPS-a oko 45.000 glasova i 30 madata - otpočeo je Điukanović.

Salom se prolomio aplauz.

- Ovo je prilika da se zahvalim i ukupnoj javnosti Crne Gore za atmosferu izbornih dana i svih prethodnih dana. To govori o kvalitetu politike koju DPS vodi u Crnoj Gori. Čestitam svim kandidatima koji su se borili na ovim izborima.

- DPS je u stanju da prizna rezultat koji je drugačiji od njenog očekivanja. Veoma respektujemo sve rezultate koje su ostvarili svi politički subjekti. Sačekaćemo rezultate DIK-a da vidimo kojoj strani pripada taj 41. mandat - rekao je Đukanović i dodao da će oni to poštovati.

- Videli ste reakcije iz regiona, Crna Gora je postala svetionik na putu zapadnog Balkana. Želim da verujem da ćemo ostati stabilno društvo multietničke biografije i na puteu demokratkog razvoja i dalje igrati ulogu evropskih vrednosti - rekao je on.

Još jednom, veliko hvala, zaista smo ostvarili u predhodnom periodu istorijske stvari za Crnu Goru i sigurno će se taj temelj očuvati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Glas javnosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.