MATIJA BEĆKOVIĆ: Poslednji je čas da se promeni vlast u Crnoj Gori bez krvi!
Matija Bećković napisao da je poslednji čas da se promeni vlast u Crnoj Gori, Foto: Printscreen/Youtube

UOČI IZBORA U CRNOJ GORI

MATIJA BEĆKOVIĆ: Poslednji je čas da se promeni vlast u Crnoj Gori bez krvi!

Kako tvrdi akademik, glasačkim listićima se mogu odbraniti svetinje i svetinja Crne Gore, kročiti u 21. vek i poraziti oni koji litije vide kao uvod u “Oluju“ i svom narodu kavaljerski nude prevoz da ne ide peške

Objavljeno:

Srpski akademik i pesnik Matija Bećković napisao je u autorskom tekstu za Kurir da je poslednji čas da se promeni vlast u Crnoj Gori ili će u suprotnom biti krvi.

“Poslednji čas je da se i u Crnoj Gori desi ono što se još nije desilo jedino u njoj. A to znači da se promeni vlast koja nije promenjena od 1945. godine. I to na izborima, što se nije desilo nikad. I da se sve obavi bez krvi. Najgore bi bilo da se podele i pobiju i tako utvrde ko je bolji. Sadašnji duhovni aparthejd i mir takođe ne rešavaju ništa”, napisao je on.

Kako tvrdi Bećković, glasačkim listićima se mogu odbraniti svetinje i svetinja Crne Gore, kročiti u 21. vek i poraziti oni koji litije vide kao uvod u “Oluju“ i svom narodu kavaljerski nude prevoz da ne ide peške.

Bećković je već ocenio da zna ko će sigurno izgubiti na izborima 30. avgusta.

“Ne znam ko će pobediti na sledećim izborima, ali se sa ove daljine čini da je jedino sigurno da će vladajuća partija izgubiti. Ko god da pobedi – ona neće. Istekao joj je rok upotrebe. Trči počasni krug. Nigde nikad ta vrsta vladavine nije završila drukčije. Crna Gora je idealna za idealne izbore. Mogli bi svi glasati pred kamerama da sve bude vidno, čisto i jasno. Da bude slobodna, a ne zarobljena država. Nažalost, izgleda da je idealna i za sumnjive rabote, od kojih ne odustaju, iako ih svaki dan hvataju na delu”, zaključio je Bećković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.