DO VELIKE PUCNJAVE DOŠLO ZBOG MALOG NESPORAZUMA! Ubistvo je moglo da se izbegne
incident u Nikšiću, Foto: Printscreen Youtube

incident u nikšiću

DO VELIKE PUCNJAVE DOŠLO ZBOG MALOG NESPORAZUMA! Ubistvo je moglo da se izbegne

Kako se saznaje iz izvora bliskog istrazi, do pucnjave je došlo zbog nesporazuma u saobraćaju

Objavljeno:

Do pucnjave u Nikšiću, koja se dogodila u blizini stadiona fudbalskog kluba “Sutjeska” pre pet dana, došlo je zbog nesporazuma u saobraćaju.

Nikšićaninu Nikoli Blagojeviću, koji je osumnjičen za teški pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja jer je, kako se sumnja, 22. avgusta u pucnjavi ranio Milana Doderovića (40) i Slavka Cerovića (42) u blizini stadiona fudbalskog kluba “Sutjeska”, istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana.

– Nakon saslušanja kod sudije za istragu, okrivljenom N.B. određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – kazala je za “Dan” portparol Višeg suda, Aida Muzurović.

Pucnjava u Nikšiću: Dva muškarca ranjena kod stadiona “Sutjeske”

Kako se saznaje iz izvora bliskog istrazi, do pucnjave je došlo zbog nesporazuma u saobraćaju i oštećeni i osumnjičeni ranije nisu imali sukobe, niti se poznaju. Doderović je ranjen u predelu noge, a Cerović u predelu stomaka. Kako se još nezvanično saznaje, Cerović i Doderović su se nakon događaja koji se desio na samo desetak metara od stadiona “Sutjeske”, sami javili Centru bezbednosti u Nikšiću.

Podsetimo, u mestu Dragova Luka u Niksiču, 22. avgusta oko 20 sati, došlo je do pucanjve u kojoj su povrede zadobili Doderović i Cerović, kojima je ukazana lekarska pomoć odmah nakon incidenta.

– Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično delo kao teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Nikšićka policija je preduzela sve neophodne mere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala i locirala lice N.B. (19), za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela. Osumnjičeni je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden nadležnom državnom tužiocu – saopšteno je ranije iz Uprave policije Crne Gore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.