MIROSLAV SE PREKRSTIO, IZAŠAO IZ BAGERA I ODBIO DA RUŠI KONAK MANASTIRA! Milo, gledaj, ovo je ČOVEK!
Bager / Ilustracija, Foto: Profimedia

DOBIO PRIZNANJE

MIROSLAV SE PREKRSTIO, IZAŠAO IZ BAGERA I ODBIO DA RUŠI KONAK MANASTIRA! Milo, gledaj, ovo je ČOVEK!

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije odlikovao je Koprivicu Zlatnim likom Svetog Petra Cetinjskog Lovćenskog Tajnovidca

Objavljeno:

Nikšićanina Miroslav Koprivicu, koji je odbio da ruši manastirski konak u Ulcinju, odlikovala je Mitropolija crnogorsko-primorska. Koprivica je rekao da nije znao gde ga firma šalje, a kada je video da treba da ruši manastirski konak, samo se prekrstio, izašao iz bagera i otišao.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije odlikovao je Koprivicu Zlatnim likom Svetog Petra Cetinjskog Lovćenskog Tajnovidca, prenele su Novosti.

Koprivica je odbio da bagerom sruši konak manastira Svetog Vasilija Ostroškog u Bliskoj Gori kod Ulcinja.

„Firma poslala u Ulcinj sa bagerom, ali nisu mi rekli gde idem, ni šta treba da radim. Tek kada sam došao, video sam o čemu se radi. Odmah sam izašao iz bagera i rekao da neću da rušim konak, niti da učestvujem u tome. Prekrstio sam se i otišao peške sa tog mesta do Ulcinja“, rekao je bagerista Koprivica

Nažalost, drugi su srušili konak uz asistenciju Antiterorističke jedinice policije Crne Gore.

Priznanje Koprivici uručeno je u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću tokom liturgije koju su služili mitropolit Amfilohije, vladika Joanikije i nikšićko sveštenstvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.