PASOŠI EU IMAJU IMUNITET NA KORONU, A SRPSKI NEMAJU: Reakcije na odluku Milove vlasti da ne pušta Srbe u CG!
Besmisao odluke, ogleda se između ostalog u tome, da danima unazad se insistira na činjenici, kako je korona u Crnu Goru stigla „importacijom“ iz Beograda, Foto: Profimedia

suludo

PASOŠI EU IMAJU IMUNITET NA KORONU, A SRPSKI NEMAJU: Reakcije na odluku Milove vlasti da ne pušta Srbe u CG!

Neprijateljstvo prema Srbiji režim Mila Đukanovića baštini više od 2 decenije

Objavljeno:

Vlada Crne Gore objavila je juče na Tviteru, da „Crna Gora otvara granica za zemlje Evropske Unije“ te da će „naknadno odlučiti o politici otvaranja prema ostalim državama“

Vlada i Nacionalno koordinaciono telo su pre dva dana saopštili da će Crna Gora buduće mere usklađivati sa preporukama EU.

Besmisao odluke, ogleda se između ostalog u tome, da danima unazad se insistira na činjenici, kako je korona u Crnu Goru stigla „importacijom“ iz Beograda, sa derbija, te da takav potez „neodgovornih pojedinaca“ koji su ušli preko Bosne, a boravili su u Srbiji „uzima danak“, i raste broj zaraženih.

Međutim, iako je broj zaraženih juče prešao 200 a za dan bilo 47 slučajeva, NKT koje „brine o zdravlju građana“, je otvorilo granice za zemlje EU, bez testiranja, karantina, ili bilo kojeg drugog uslova.

Sasvim je moguće, da je NKT u pojedu nekih informacija da pasoš EU, ima razvijen imunitet na kovid zarazu.

O odluci Vlade, da otvori granice selektivno, razgovarali smo sa analitičarem Igorom Damjanovićem.

Neprijateljstvo prema Srbiji režim Mila Đukanovića baštini više od 2 decenije. Međutim, poslednja odluka naše vlade i tzv. NKT da se ogluše čak i o preporuke Saveta EU koji je savetovao svojim članicama da otvore granice za državljane Srbije, pokazuje da je dvodecenijsko neprijateljstvo metastaziralo u potpuno ludilo, kazao je Damjanović za naš portal i dodao:

Građani Srbije već više od mesec dana mogu slobodno da uđu Bugarsku i Mađarsku, a od danas je takva mera iz Brisela preporučena i za ostale EU članice. Produžetak važenja zabrane ulaska u Crnu Goru za građane Srbije, uz odavno otvorene granice Albaniji i tzv. Kosovu, ne može se drugačije kvalifikovati nego kao državni šovinizam.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.