ISPLIVAO SNIMAK KOJI DOKAZUJE SVE: Vidi se da je policija ispalila suzavac na decu, dobro pogledajte video!
Video materijal, Foto: Facebook printscreen

tenzije bez kraja

ISPLIVAO SNIMAK KOJI DOKAZUJE SVE: Vidi se da je policija ispalila suzavac na decu, dobro pogledajte video!

"Policija je sprovela kriminalističku obradu radi utvrđivanja identiteta odgovornih lica za ubacivanje hemijskog sredstva u sportsku salu u kojoj su trenirala deca u Budvi tokom jučerašnjih incidenata", kazali su u saopštenju

Objavljeno:

Boris Bogdanović, generalni sekretar crnogorskih Demokrata je prikazao snimak incidenata u Budvi ispred sportske sale "Mediteranskog sportskog centra".

Na snimku se, prema tvrdnji Bogdanovića, vidi momenat kada pripadnici policije ispalju u suzavac koji je prekinuo dečiji trening u sali.

Prethodno je Uprava policije okrivila građane za taj incident. U saopštenju su naveli da je Zoran Latković (28) iz Kotora, jedan od ljudi odgovornih za ubacivanje suzavca kroz prozor Sportskog centra Mediteran, u trenutku kada su deca imala trening.

"Policija je sprovela kriminalističku obradu radi utvrđivanja identiteta odgovornih lica za ubacivanje hemijskog sredstva u sportsku salu u kojoj su trenirala deca u Budvi tokom jučerašnjih incidenata", kazali su u saopštenju i naveli da su tom prilikom prikupili obaveštenja od više građana koji su bili očevici ovog događaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.