CRNOGORCI ZA SKOK ZARAŽENIH OD KORONE KRIVE DERBI! Njihov grafikon je presmešan (FOTO)
Crnogorsko Nacionalno kordinaciono telo za zarazne bolesti navodi da je od 59 aktivnih slučajeva zaraze u Crnoj Gori 45 direktno uvezeno iz Srbije, Foto: Printscreen

hit!

CRNOGORCI ZA SKOK ZARAŽENIH OD KORONE KRIVE DERBI! Njihov grafikon je presmešan (FOTO)

Dvanaest slučaja se još uvijek epidemiološki istražuju

Objavljeno:

Vlada Crne Gore objavila je na "Tviteru" grafikon na kom je, pozivajući se na podatke Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti, prikazano da je najveći broj aktivnih slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori uvezen iz Srbije.

Crnogorsko Nacionalno kordinaciono telo za zarazne bolesti navodi da je od 59 aktivnih slučajeva zaraze u Crnoj Gori 45 direktno uvezeno iz Srbije ili se raširilo preko građana Crne Gore koji proteklih dana boravili u Srbiji. Od tih 45 slučajeva, 14 je rezultat importacije od strane osoba koje su u Beogradu bile na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda - Partizan.

Saopšteno je i da je 31 aktivan slučaj uvezen preko građana Bijelog Polja, Podgorice, Berana, Bara i Ulcinja koji su boravili u Tutinu.

"Dvanaest slučaja se još uvijek epidemiološki istražuju, a dva su rezultat importacije od strane vozača u tranzitu kroz Crnu Goru", navodi se na Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

Od poslednjeg preseka, u Crnoj Gori registrovano je pet novoobolelih.

U Crnoj Gori trenutno je 59 osoba zaraženo koronavirusom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.