DRAMA U BUDVI: Policija obezbeđuje zgradu OPŠTINE, Carević i Radović pozvali građane da se raziđu
Policija i od jutros obezbeđuje ulaz u Budvu, Foto: Printscreen/Youtube

HAOS

DRAMA U BUDVI: Policija obezbeđuje zgradu OPŠTINE, Carević i Radović pozvali građane da se raziđu

Pripadnici policije od jutros se nalaze u zgradi Opštine Budva, kao i ispred zgrade Opštine

Objavljeno:

Ulaz u opštinu Budva i jutros obezbeđuje policijska jedinica iz Podgorice, dok se u opštini nalaze budvanski policajci, koji ne dozvoljavaju pristup ni službenicima ni razrešenom ni novom rukovodstvu opštine.

Razrešeni predsednici Opštine Budva Marko Carević i Skupštine opštine Krsto Radović odlučili su kasno sinoć da ostanu u zgradi SO očekujući da će biti uhapšeni nakon što su, kada je dijalog između predstavnika partija zastupljenih u lokalnom parlamentu definitivno propao, ušli u zgradu opštine, prenosi RTCG.

Carević je odlučio da policiju čeka u holu opštine, a društvo mu prave opštinski službenici i lideri i funkcioneri Demokratskog fronta, koji su ranije juče iz Podgorice došli u Budvu, dok se Radović zatvorio u svojoj kancelariji s predsednikom Demokrata Aleksom Bečićem, kao i poslanicima i odbornicima te partije.

Carević pozvao je građane da se jutros okupe ispred zgrade Opštine u 7.45 kako bi im pružili podršku.

Carević i Radović pozvali građane da se razilaze

Predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović saopštili su jutros da su dobili reč od policije da niko neće moći uđe u zgradu Opštine Budva i zamolili okupljene građane da se raziđu.

foto: PORTAL RADIO TELEVIZIJA BUDVA / YOUTUBE

Oni su poručili građanima da će ih ponovo pozvati ukoliko budu izigrani, prenosi podgorički portal Vijesti.

Pripadnici policije od jutros se nalaze u zgradi Opštine Budva, kao i ispred zgrade Opštine, a kako je rečeno portalu danas neće dozvoliti da uđe u zgradu Opštine, a to neće moći ni predstavnici lokalne vlasti kao ni predstavnici koje je nova odbornička većina pre nekoliko dana imenovala za vršioce dužnosti predsednika Opštine i predsednika Skupštine Opštine.

Kako se navodi, ulaz neće biti dozvoljen čak ni radnicima.

Crnogorski mediji preneli su ranije danas da ulaz u opštinu Budva od jutros obezbeđuje policijska jedinica iz Podgorice, dok se u opštini nalaze budvanski policajci, koji ne dozvoljavaju pristup ni službenicima ni razrešenom ni novom rukovodstvu opštine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.