ĐORĐE VUJOVIĆ PREBIJEN I BAČEN SA STEPENIŠTA! Iživljavanje policije u Budvi (VIDEO)
Đorđe Vujović, bivši predsjednik SO Budva i aktuelni savjetnik predsjednika opštine, prebijen i bačen sa stepeništa, Foto: Printscreen

haos

ĐORĐE VUJOVIĆ PREBIJEN I BAČEN SA STEPENIŠTA! Iživljavanje policije u Budvi (VIDEO)

Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta

Objavljeno:

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović, uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine. Kako se čulo na lajvu koji prenosi Iva Bajković, Carević je pretučen brutalno, javlja IN4S.

foto: Printscreen

Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik i bivši predsjednik SO Budva.

foto: Printscreen

Kako saznaje portal IN4S, Đorđe Vujović, bivši predsjednik SO Budva i aktuelni savjetnik predsjednika opštine, prebijen i bačen sa stepeništa. Nalazi se u budvanskom domu zdravlja sa ozbiljnim povredama kičme.

Carević i ostali funkcioneri su u odjeljenju CB Budva, sa povredama, ali kako saznajemo, nijesu htjeli da ih povezu u Dom zdravlja, već su tamo dolazila ambulantna kola.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.