NAORUŽANI ČOVEK PRIŠAO ŽENI U MERCEDESU U CRNOJ GORI: Kad je pomislila da je KRAJ, usledio je OBRT!
Žena je bila u ,,mercedesu“ u blizini marketa, Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

NAORUŽANI ČOVEK PRIŠAO ŽENI U MERCEDESU U CRNOJ GORI: Kad je pomislila da je KRAJ, usledio je OBRT!

Žena je bila u ,,mercedesu“ u blizini marketa

Objavljeno:

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedelju veče u naselju Dobrota kada je presreo vozilo „mercedes“ u kojem je bila žena.

Kako Pobjeda saznaje, naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namere da puca. Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Prema saznanjima, žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presretanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Nezvanično nam je saopšteno da je prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju. Prikupljena su obaveštenja od građana na ove okolnosti, izuzeti su i snimci sa nadzornih kamera i uzeta je izjava od žene koja je bila u „mercedesu“.

Istražitelji veruju da je napadač ili zamenio automobil ili je odustao od napada kada je uvidio da u automobilu nije osoba koju je očekivao.

Žena je bila u ,,mercedesu“ u blizini marketa prema otvorenom bazenu.

Na tom potezu se nalaze brojni stambeni i ugostiteljski objekti. Maskiranog napadača su videli i poedini meštani, odnosno prolaznici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pobjeda.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.