BUDVA JE ODBRANJENA: Oglasio se Rađenović, od njegovih reči Milo će strepeti!
Krsto Rađenović, Foto: Youtube printscreen

pobeda opozicionara

BUDVA JE ODBRANJENA: Oglasio se Rađenović, od njegovih reči Milo će strepeti!

Dodao je da Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario i sprečili su DPS da njima svojstvenim metodama još jednom ponize Budvane

Objavljeno:

Predsednik OO SNP Budva i šef Kluba odbornika SNP CG u SO Budva Krsto Rađenović saopštio je da je dvodnevni "desant DPS" na rukovodstvo te opštine završilo fijaskom I da bi ta pobeda opozicionih strana na državnom nivou mogla biti nova nada za Crnu Goru.

"Budva je odbranjena, ostala je u rukama onih koji su izbornom voljom naroda dobili priliku da upravljaju ovom opštinom. Na taj način odbranjen je ne samo ovaj opozicioni grad, već i ustavni poredak Crne Gore, te sprečena još jedna krađa izborne volje građana", saopštio je Rađenović.

Dodao je da Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario i sprečili su DPS da njima svojstvenim metodama još jednom ponize Budvane.

"Opozicija je pokazala da može da bude jedinstvena i da je sposobna da sve nesuglasice ostavi po strani kada je u pitanju viši interes", naveo je Rađenović u saopštenju.

Rađenović smatra da je pobeda u Budvi nova nada za Crnu Goru.

"Nada da je ovo korak dalje ka demokratizaciji i stvaranju ambijenta vladavine prava i poštovanja osnovnih prava naših građana. Samo jedinstvo, istrajnost i istinska saradnja opozicije, bez surevnjivosti i svađa, mogu dovesti do razvlašćivanja DPS-a i na državnom nivou, što mora biti cilj svih nas - naveo je Rađenović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.