CRNOGORCI SU VISOKI I LEPI, SRBI MALI I ŠUGAVI! Hrvatski general Prkačin je POTPUNI IDIOT, ove reči su dokaz!
I on se umešao u sukob Srbije i Crne Gore, Foto: Youtube printscreen

hrvat bljuje vatru

CRNOGORCI SU VISOKI I LEPI, SRBI MALI I ŠUGAVI! Hrvatski general Prkačin je POTPUNI IDIOT, ove reči su dokaz!

Moja opcija koju Srbi zovu Montenegrini, ona dobro stoji- rekao je Prkačin

Objavljeno:

Penzionisani general HOS-a, Ante Prkačin, saopštio je da što više Crnogorci proučavaju nacionalnu istoriju sve manje su Srbi a sve više Crnogorci.

On je gostujući u jednoj hrvatskoj emisiji citirao štivo kontroverzne ličnosti istorije, Savića Markovića Štedimije "Crvena Hrvatska", kojom je ustvrdio da su "Crnogorci poreklom Hrvati".

- Crna Gora je Crvena Hrvatska. Crna Gora je sa severa, sa istoka sa severoistoka okružena gorski lancima i kosama, Komovi, Prokletije, Durmitor i tako dalje. U Crnu Goru se ulazi starim zetskim putem od Drača do mora ili na normalan način iz Hrvatske preko Hercegovine. Dakle, Crna Gora kao srednjevjekovna Duklja, ona je bila katolička-barska nadbiskupija, kaže Prkačin i dodaje:

- Tačno se zna kad ona postaje pravoslavna, kad Stevan Nemanja ulazi, ruši, razara, kad je kamenje posvadio po Crnoj Gori - rekao je on.

Dalje, u svom izlaganju, Prkačin navodi, da su Crnogorce učili da najviše mrze Hrvate.

- Moja opcija koju Srbi zovu Montenegrini, ona dobro stoji. Što više Crnogorci proučavaju nacionalnu istoriju sve manje su Srbi a sve više Crnogorci. Novak Kilibarda je bio najveći Srbin dok nije uzeo da otvori knjige i postao najveći Crnogorac. Ja pogledam njihov parlament, oni stasiti zgodni, visoki – ti su Crnogorci. A oni mali, šugavi – to su srpski isprdci, neki Knežević. Što više vrijeme prolazi Crnogorci postaju sve više Crnogorci, a sve manje Srbi. Pogledajte samo Mila Đukanovića, dvometraš i ima isto toliko pameti - naglašava bivši general.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.