POKUŠAN ATENTAT NA JOANIKIJA? Srpske bezbednosne službe došle do strašnih saznaja!
On je bio prava meta?, Foto: Printscreen/Youtube/Miras Dusevic

davidović nije bio meta?

POKUŠAN ATENTAT NA JOANIKIJA? Srpske bezbednosne službe došle do strašnih saznaja!

Kako navodi Borba, tom portalu je potvrđeno da se čekaju još neki nalazi, tačnije, DNK uzorak koji je uzet sa mjesta odakle je pucano kritične noći.

Objavljeno:

Srpske bezbednosne službe, došle su do novih saznanja vezano za pokušaj ubistva biznismena i dobrotvora SPC Miodraga Dake Davidovića, a operativni podaci do koji se došlo veštačenjem ukazuju da je naverovatnije meta napada ipak bio vladika Joanikije, navodi portal Borba.me, pozivajući se na izjave više izvora u srpskim bezbednosnim službama.

Na ta saznanja ukazuju određena veštačenja koja su nedavno završena, a koja su se obrađivala više meseci.

Ukoliko se ova saznanja istražitelja potkrepe materijalnim dokazima, to baca novo svetlo na čitav taj slučaj.

Kako navodi Borba, tom portalu je potvrđeno da se čekaju još neki nalazi, tačnije, DNK uzorak koji je uzet sa mesta odakle je pucano kritične noći.

Kako je taj portal ranije pisao, na osnovu baznih stanica mobilnih telefona, locirano je nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela Kraun Plaza, u momentu pucnjave na Davidovića i vladiku Joanikija.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, te osobe su pod posebnom obradom.

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na vladiku Joanikija i Miodraga Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja, 10. decembra prošle godine, oko 21 čas, bio u kafiću, na međuspratu hotela “Kraun plaza” na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, samo je splet srećnih okolnosti pomogao da ne bude ubijen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Borba.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.