OVO NIJE PRETNJA, OVO JE OBEĆANJE: Knežević u Skupštini CG poručio da će protivnicima odgovoriti GLAVU ZA GLAVU!
Milan Knežević, Foto: Facebook printscreen

OŠTAR ODGOVOR

OVO NIJE PRETNJA, OVO JE OBEĆANJE: Knežević u Skupštini CG poručio da će protivnicima odgovoriti GLAVU ZA GLAVU!

Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu izjavio je poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević

Objavljeno:

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je u Skupštini Crne Gore da su poslanici tog političkog saveza u ponedeljak veče bili u Cetinjskom manastiru i razgovarali sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohije.

- Našem mitropolitu kazali smo da nećemo odustati od borbe za svetinje, uprkos pretnjama koje dobijamo. Rekao sam da se priprema atentat na mene i već pet dana me niko nije pozvao na informativni razgovor da sluša moja saznanja, a sve kako bi to predstavili kao nešto tabloidno.Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu!

-Moji su đedovi za vreme Turske išli u Skadar da se svete i doneli su u Mojanoviće dve turske glave. Moja braća neće ići u Skadar, ići će u Podgoricu, na određene stanove političkih nalogodavaca, ukoliko se nastavi sa ovakvim naumom obračuna sa liderima srpskog naroda u Crnoj Gori. Ovo nije pretnja, nego obećanje, kazao je Knežević u parlamentu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.