OVO JE BRUTALNO! Joanikija u zatvor oterao tužilac Šekarić kojeg je vladika u detinjstvu krstio!
On je formirao predmet protiv lokalnog paroha, protojereja-stavrofora Dragana Ristića, Foto: Printscreen/Youtube

strašno

OVO JE BRUTALNO! Joanikija u zatvor oterao tužilac Šekarić kojeg je vladika u detinjstvu krstio!

Šekarić se svom duhovnom ocu "odužio" tako što ga je poslao u podrum

Objavljeno:

Osnovnog državnog tužioca u Nikšiću Stevana Šekarića, koji je episkopu Joanikiju odredio zadržavanje do 72 sata, upravo je ovaj vladika uveo u veru pravoslavnu! Sličan slučaj i u Beranama.

Potresi i tenzije u Crnoj Gori zbog hapšenja vladike Joanikija i sedmorice sveštenika SPC poklopili su jedan zaista bizaran detalj za koji su saznale "Novosti" iz pouzdanih izvora.

Naime, episkop-budimljansko nikšićki krstio je osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, Stevana Šekarića, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata, posle čega je velikodostojnik SPC odveden u pritvor?! Šekarić se svom duhovnom ocu "odužio" tako što ga je poslao u podrum, bez toaleta, i sa krevetićem u koji Joanikije nije mogao ljudski ni da legne.

Da ovaj primer ne bude usamljen, potrudio se osnovni državni tužilac u Beranama Marko Bojović. On je formirao predmet protiv lokalnog paroha, protojereja-stavrofora Dragana Ristića, koji ga je, baš kao i Joanikije Šekarića, uveo u veru pravoslavnu! Podsetimo, osim protiv Ristića, prijave su podnete i protiv još četvorice sveštenika optuženih da su prekršili mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti tokom molitvenog hoda beranskim ulicama na Đurđevdan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.