APLAUDIRATE LEKARIMA, A NE ŽELITE DA IM POVEĆATE PLATE! Pn je raskrinkao poslanike vladajuće koalicije
ilustracija, Foto: ANSA/MASSIMO PERCOSSI

pale maske

APLAUDIRATE LEKARIMA, A NE ŽELITE DA IM POVEĆATE PLATE! Pn je raskrinkao poslanike vladajuće koalicije

Vladajuću koaliciju zanima samo rezultat njihovog rada

Objavljeno:

Predsednik opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić danas je upitao poslanike crnogorske skupštine iz reda vladajuće koalicije zašto nisu glasali da se u dnevni red sednice uvrsti predlog o povećanju plata zdravstvenim radnicima kada ih, navodi, toliko glorifikuju

Milačić kaže da se u različitim spotovima "mahalo" i "aplaudiralo" lekarima i zdravstvenim radnicima, a kada je, kako navodi, trebalo da se u skupštini aplauzi pretoče u "finansijski i realno opipljive" promene nabolje zaposlenima u sektoru zdravstva, poslanici vladajuće koalicije ostali su uzdržani.

Milačić tvrdi da je vladajuća koalicija, predvođena Demokratskom partijom socijalista (DPS), otežavala borbu građana Crne Gore protiv pandemije virusa korona jer je donosila "nerazumne mere".

- Zdravstveni radnici ne zanimaju vladajuću koaliciju, ni sada, kada su svojim danonoćnim radom i rizikom koji su preuzimali u borbi sa svetskom pandemijom, većinu vremena bili goloruki i bez dovoljne potrebne zaštitne opreme. Vladajuću koaliciju zanima samo rezultat njihovog rada, da ga ''prigrabe'' za sebe pa prikažu kao odgovoran odnos države prema borbi sa korona virusom - zaključio je Milačić, navodi Prava Crna Gora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.