ŽENA (36) UBILA SVOJU BEBU: Ceo grad je u šoku nakon ove stravične scene!
Telo bebe pronađeno je u zetskom selu, Foto: Sonja Spasić

UŽAS

ŽENA (36) UBILA SVOJU BEBU: Ceo grad je u šoku nakon ove stravične scene!

Prilikom prijema pacijentkinja je kazala da ima ginekoloških problema, nakon čega je pregledana

Objavljeno:

Protiv M. P. (36) iz zetskog sela Bijelo Polje podneta je krivična prijava zbog sumnje da je ubila bebu nakon porođaja. Beživotno telo novorođenčeta pronađeno je nakon što su lekari prijavili M. P. policiji.

Telo bebe pronađeno je u zetskom selu Bijelo Polje i poslato je na obdukciju nakon što se majka 5. aprila javila lekarima Kliničkog centra Crne Gore zbog zdravstvenih problema problema. Međutim, prećutala je da se neposredno pre toga porodila.

Zdravstveno stanje porodilje od prvog dana je teško, a kako piše ovaj list, i dalje je životno ugrožena i nalazi se na odeljenju Intenzivne nege.

Prilikom prijema pacijentkinja je kazala da ima ginekoloških problema, nakon čega je pregledana. Lekari su nakon detaljnog pregleda imali drugačiju sliku, zbog čega su posumnjali u njenu priču. O tome su obavestili policiju, koja je na osnovu svih tragova utvrdila da se radi o porodilji.

Zbog sumnjivih okolnosti policija je pretresla porodičnu kuću porodilje i zatekla telo bebe u jami.

Kako je nezvanično saopšteno, majka bebe porodila se van lekarske ustanove i za sada nije poznato ko je ovoj tridesetšestogodišnjakinji pomogao prilikom porođaja, ali je saslušano više svedoka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.