TELO BEBE PRONAĐENO U JAMI: Horor kod Zete, lekari u bolnici brzo otkrili šta se desilo!
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

čedomorstvo

TELO BEBE PRONAĐENO U JAMI: Horor kod Zete, lekari u bolnici brzo otkrili šta se desilo!

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila

Objavljeno:

Beživotno telo novorođenčeta pronađeno je u jami na jednom imanju u Zeti, a policija i tužilaštvo utvrđuju ko je bacio tek rođenu bebu.

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila, nakon što su zaposleni u Kliničkom centru Crne Gore obavestili podgoričku policiju da je u njihove prostorije na ukazivanje lekarske pomoći primljena ženska osoba životno ugrožena, zbog porođaja van medicinske ustanove.

- Policijski službenici su o navedenom događaju upoznali nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko - tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno telo novorođenčeta. Beživotno telo je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju. Po nalogu tužioca preduzimaju se dalje mere i radnje. Uviđaj je u toku - navedeno je iz Uprave policije, pišu "Vijesti".

Prema saznanjima "Vijesti", tridesetšestogodišnjakinja je lekarima Kliničkog centra rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo pre toga porodila. Lekari su, međutim, odmah otkrili istinu i obavestili policiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.