BOGOVI NOVCA KONTROLIŠU TRAMPA, ON MORA DA ZABIJE GLOGOV KOLAC U SRCE SATANE! Medo podržao Donalda
Poruka podrške Donaldu Trampu iz Crne Gore, Foto: Profimedia, AP / Evan Vucci

crnogorski političar

BOGOVI NOVCA KONTROLIŠU TRAMPA, ON MORA DA ZABIJE GLOGOV KOLAC U SRCE SATANE! Medo podržao Donalda

Medojević smatra kako je pandemija koronavirusa isfabrikovana.

Objavljeno: 23.03.2020. 16:06h

Predsednik crnogorskog Pokreta za promene Nebojša Medojević je na Fejsbuku objasnio zašto podržava Donalda Trampa. U uvodu on govori o formiranju Američke Banke Federalnih Rezervi i uticaju "Bogova novca" na prvog čoveka SAD. U objavi on govori o ratu duboke države protiv Trampa i o pandemiji koronavirusa objašnjavajući zašto podržava Trampa.

Objavu vam prenosimo u celosti:

"Od 1913 godine kada su BOGOVI NOVCA ( kako vole sebe da nazivaju) J.P. Morgan, Rotšild i Rokfeler uspjeli da preko američkog predsjednika Vudrua Vilsona ( koga su doveli na vlast finansirajući njegovu kampanju i formirali lažni opozicioni republikanski blok da bi oslabili konkurenciju) osnuju FED kao “državnu centralnu banku” u njihovom vlasništvu i oteli ustavno pravo Kongresa da odobrava štampanje novca, počela je era globalnih kriza, recesija, svjetskih ratova, revolucija, vojnih intervencija, propagande, spinova, dužničkog ropstva, kontrola država, naroda, hibridnih ratova.

Sve sa jednim ciljem-da mala grupica bolesnih moćnika vlada svijetom.

Kao i tada , tako i danas, osnovna poluga je bila VOJNA MOĆ . Zbog toga je BOGOVIMA NOVCA bio imperativ da kontrolišu Predsjednika SAD, obavještajne službe SAD, globalne medije i VOJNI kompleks - tj DUBOKU DRŽAVU!!

Neočekivana pobjeda Donalda Trampa na izborima za Predsjednika SAD, ostavila je DUBOKU DRŽAVU bez kontrole srca njihove moći - PREDSJEDNIKA SAD.

Već 4 godine traje bespoštedni rat DUBOKE DRŽAVE i Predsjednika SAD. DUBOKA DRŽAVA i dalje kontroliše značajan dio State Depratmenta, obavještajnog sektora, globalnih medija i vojne industrije.

Lično sam iz neposredne blizine slušao Predsjednika SAD Donalda Trampa kada je na inauguraciji sa terase Kapitol Hila poslao istorijsku poruku da će se boriti za američki narod protiv establišmenta iz Vašingtona.

Svaki dan te riječi postaju sve snaznije i važnije.

Ovo je borba covječanstva protiv grupe bolesnih moćnika koji žele da kontrolišu države, narode i na kraju - sve druge ljude.

Ako Donald Tramp nacionalizuje FED i vrati moć koju su oteli ovi bolesnici, američkom narodu, zabiće glogov kolac u samo srce SATANE. Nestaće jedna po jedna globalna nadnacionalna institucija koja je služila ovim SATANISTIMA i raskinuće se okovi modernog ropstva.

Stvoriće se novi svjetski poredak zasnovan na medjusobnom poštovanju i saradnji. Svijet će se vratiti u balans. U neophodnu RAVNOTEŽU.

Zato, sve što se dešava u svijetu u ovoj godini, stavite u kontekst borbe BOGA I SATANE, DOBRA I ZLA, MIRA I RATA, a ključna bitka će se odigrati na izborima u SAD.

Glavni cilj ove vještački izazvane pandemije je slom ekonomskog sistema SAD, koji se zasniva na berzama, a koje su u direktnoj vezi sa percepcijom investitora. Svaki poremećaj globalnog karaktera odmah se reflektuje na pad berzanskih indeksa i na pad obima trgovine, što odmah kreira paniku kod svih. Nakon kraha berzi, na red bi došle banke koje bi uskratile neophodne kredite, što bi primoralo vlasnike kompanija da otpuštaju zaposlene. Preko medijskih kanala Satanisti bi za sve optužili Trampa i on bi izgubio izbore.

Ali, Tramp uzvraća kontranapadom i traži od Kongresa da odobri paket pomoći privredi i stanovništvu od 2500 milijardi USD. Win - Win potez. Ako Kongres odbije ovaj zahtjev Predjednika, on će za to optužiti Demokrate i Duboku Državu koji kontrolišu većinu u Kongresu. Kandidat Demokrata neće imati nikakvu šansu na izborima.

Ako Kongres prihvati ovaj plan, Tramp ima glavni adut u predsjedničkoj kampanji gdje će se predstaviti svojim biračima kao snažan i odgovoran lider koji preuzima odgovornost za sudbinu nacije u najtežim trenucima i vodi zemlju ka novoj VELIKOJ POBJEDI.

Svi koji su pocjenjivali Trampa, pravili su ogromnu grešku. Vrijeme će pokazati da uz Božju pomoć, on može postati najveći i najznačajniji Predsjednik SAD u istoriji.

Zato ja podržavam Donalda Trampa."

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media