Gde će ti duša?! Kako je moguće da ljudski stvor uradi ovako nešto nedužnom psu?! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook/privatna arhiva

srećna šapa

Gde će ti duša?! Kako je moguće da ljudski stvor uradi ovako nešto nedužnom psu?! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Crnu Goru potresle su slike pretučenog psa, za koga korisnici Fejsbuka tvrde da je žrtva vlasnice. Devojka koja ga neguje u razgovoru za Espreso kaže da je Munja stao na svoje noge, i da se oporavlja
Objavljeno:

Slike krvavog, prebijenog psa potresle su glavni grad Crne Gore. Šerovane su nekoliko hiljada puta, a devojke koje pomažu da pas ozdravi sumnjaju da je psa pretukla vlasnica.

Pas ima brojne hematome, podlive, i vilica mu je ispala. Čeka ga operacija kuka, fiksiranje vilice, dug je put pred njim. Reč je o mešancu, koji je dobio ime Munja nakon ovog incidenta, i koji je osvojio srca mnogih ljubitelja pasa u Podgorici, ali je i šokirao Crnu Goru svojom sudbinom.
Poveli smo ga kod veterinara, koji je bio zgrožen stanjem ovog psa - kaže Tina, Ušao je u hram, a tamo je jedna duša čekala spas (VIDEO) Pas
je generalno dobro, i oporavlja se, ali dug je put pred njim. No za sada dobija ono što, izgleda, nije do sada - ljubav i pažnju slatkiš.
foto: privatna arhiva
Ipak, gorko u ovoj priči je to što je Tina, pomažući, od vlasnice psa dobila krivičnu prijavu da je pas kidnapovan, iako je, kako tvrdi, "drhtao" na sam prilazak dotične žene.
policiji, Pozdravio se na neverovatan način: Pas sahranjuje prijatelja (FOTO) (VIDEO) - Munja ostaje kod mene sve dok ne bude zdrav, sve dok ne bude mogao da se kreće. Kad ga sredim da bude "zgodan momak", pa ga udomim.
svedoka Vlasnica je, inače, prema tvrdnjama ljudi s kojima smo stupili u kontakt, došla u ambulantu u koju je pas doveden na saniranje povreda i s njima došla u sukob.
Ne znamo kako će se završiti Munjina priča, ali slike koje nam je poslala trenutna udomiteljka daju nam nadu. Osmeh se vratio na njegovo lice.
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva
foto: Privatna arhiva
I da, Munja je stao na svoje noge.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.