MIRAŠ UHVAĆEN U ŠOPINNGU ZA DAN ŽENA! Zbog ovog snimka, I SRBIJA I CRNA GORA NE PRESTAJU DA BRUJE! (FOTO)
Mitropolit Miraš, Foto: printscreen tviter

drugi skandal milovog privatnog popa

MIRAŠ UHVAĆEN U ŠOPINNGU ZA DAN ŽENA! Zbog ovog snimka, I SRBIJA I CRNA GORA NE PRESTAJU DA BRUJE! (FOTO)

Istina je još luđa

Objavljeno:

Nova fotografija koja se pojavila na internetu navodno predstavlja raspop-mitropolita CPC Miraša Dedeića u šopingu za Dan žena.

Iako se podigla bura oko Miraševe šoping ture, opis fotografije ne odgovara činjenicama - istina je još luđa. Izbezumljeni Miraš na fotografiji je naime fotografisan posle jedne kockarske sesije u kazinu "Splendid", u Bečićima.

Bez obzira što raspop nije stvarno bio u šopingu, još jednom vidimo kako narod zaista vidi samozvanog mitropolita, koji je postao samo sredstvo za sprdačinu i zabavu, poput cirkuske mečke.

Ne postoji čovek u regionu koji je uspeo toliko da sroza ono malo "ugleda" poput njega. Novinar Tomislav Lovreković je otkrio da ga je prvak CPC prilikom jednog susreta upitao: "J*beš li šta?".

Takođe je ostalo zabeleženo kako je šamarao jednu staricu koja se protivila njegovom dolasku u Kotor, ali i "božije" kazne koja ga je stigla, kada je na njega pala nadstrešnica na Cetinju 2010. godine.

Nedavno je u domaćim medijima osvanula fotografija Miraša u potpuno opuštenoj atmosferi, u zagrljaju jedne mlade "komitkinje". Devojka koja zavodljivo gleda u kameru je svom crkvenom "poglavaru" hrišćanski spustila ruku na koleno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.