U RATU JE SA ČOVIĆEM, A RADNICIMA BRANI DA IDU NA LITIJE: Ko je Dragan Bokan čovek koji vedri i oblači Crnom Gorom?
Dragan Bokan, Foto: Printscreen Youtube

ovo je nedopustivo

U RATU JE SA ČOVIĆEM, A RADNICIMA BRANI DA IDU NA LITIJE: Ko je Dragan Bokan čovek koji vedri i oblači Crnom Gorom?

Dragan Bokan, vlasnik trgovinskog lanca ''Voli'', naredio je isleđivanje zaposlenih iz kompanije ako posete litije

Objavljeno:

Dragan Bokan, vlasnik trgovinskog lanca ''Voli'', naredio je isleđivanje zaposlenih u kompaniji sa ciljem da ne izlaze na litije koje organizuje Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori. Ovo je za portal Srpsko ujedinjenje saopštilo ili potvrdilo više zaposlenih iz ''Voli'' marketa u Podgorici, Nikšiću i Baru.

Oni koji su radnicima pretpostavljeni, u Bokanovo ime, obavili su niz informativnih razgovora sa svima za koje se sumnja da su učesnici crkvenih protesta povodom donošenja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

– Sugerisano nam je da više ne idemo na litije, ukoliko namjeravamo da ostanemo u radnom odnosu u kompaniji ''Voli''. Prijećeno nam je otkazima i jasno rečeno da je poslovna i svaka druga politika kompanije da se ne sukobljavamo sa partijom na vlasti i državom, a država je izglasala zaj Zakon, priča portalu Srpsko ujedinjenje jedan od zaposlenih.

foto: Starsport©

Radnici se, povodom pritisaka, nisu izjašnjavali pred onima koji su ih ''pritiskali'', ali će, kako su nam precizirali, nastaviti da idu na litije. Ukoliko Bokan, sa druge strane, nastavi sa pritiscima, oni će problem sa kojim su suočeni, prijaviti, ako treba, i međunarodnim adresama.

Dragan Bokan je, inače, u žiže javnosti, sem poslovnih poduhvata i bliskosti sa vrhom DPS-a, dospio i zbog prijetnji košarkašima i rukovodstvu Crvene zvezde ''da će ga zapamtiti'' i ''da će im se osvetiti kada dođu u Podgoricu'', tokom Skupštine ABA lige u Zagrebu, prošle godine i u javnom je ratu sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom tima sa Malog Kalemegdana.

foto: Starsport©

Bonus video:

(Espreso.co.rs/srpskoujedinjenje.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.