HVALA TI, MILO, UJEDINIO SI SVE SRBE: Na PG litiji smo pričali sa čovekom koji kaže da je potomak Stefana Nemanje!
Miomir Raičević, Foto: Adria Media TV

VAŽAN DAN ZA SVE

HVALA TI, MILO, UJEDINIO SI SVE SRBE: Na PG litiji smo pričali sa čovekom koji kaže da je potomak Stefana Nemanje!

"Nama je Crna Gora ime, a Srbija prezime"

Objavljeno: 10:06h
Aleksa Radosavljević

Vernici Srpske pravoslavne crkve danas se okupljaju ispred Hrama Hristovog vaskrsenja, gde se na dostojanstven i veličanstven način bore protiv sramnog Zakona o veroispovesti, koji je Milo Đukanović doneo kako bi oduzeo Svetinje SPC-u.

Srbi u Crnoj Gori su ustali, nemaju nameru da dopuste Đukanoviću da oduzme njihove crkve, što dokazuju i reči Miomira Raičevića iz Berana, koji za sebe tvrdi da je potomak Stefana Nemanje.

- Ovde sam zato što je Crna Gora bila srpska država, a danas dokazujemo da smo bili i ostali srpska država, koju je stvorio Sveti Sava. Stvorio je Rašku i Zetu. Danas je ovde najvažnije da dokažamo da smo srpska država. Mi ćemo da svoj život za srpsku državu. Jedino bih napomenuo nešto što niko nije do sada. Hvala Milu Đukanoviću što je srpsko u svetu okupio, a narod u Crnoj Gori je dokazao da smo srpska država - rekao je Miomir Račević, potomak Nemanjića.

- U Beranu su Nemanjići napravili Đurđeve stupove i manastir Moraču. Mi smo Vasojević najsrećniji što smo od naših najvećih Nemanjića. Nama je Crna Gora ime, a Srbija prezime - rekao je gospodin Raičević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.