DA LI STE VIDELI OVU OSOBU SA SLIKE? Uradio je nešto STRAVIČNO! (VIDEO)
Andrija Gazivoda, Foto: Foto MUP CG

ubica je na slobodi

DA LI STE VIDELI OVU OSOBU SA SLIKE? Uradio je nešto STRAVIČNO! (VIDEO)

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mere i radnje na identifikovanju lica koje se nalazi na fotografijama i snimku

Objavljeno:

Crnogorska policija u sklopu istrage ubistva Andrije Gazivode (30) sa Cetinja, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva preduzima aktivnosti na rasvetljavanju ove tragedije i došli do fotografija i snimka na kojima je jedno za sada nepoznato muško lice, a koje se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

foto: Foto MUP CG

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mere i radnje na identifikovanju lica koje se nalazi na fotografijama i snimku i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvetljavanja događaja.

Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici.

Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NovostiOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.