PREBILI MOMKA U DANILOVGRADU, PRETUKLI MLADIĆA U PODGORICI JER JE SRBIN Isplivala viber prepiska Milovog DPS (FOTO)
DPS je žestoko protiv litija, Foto: AP

PROTIVNICI LITIJA

PREBILI MOMKA U DANILOVGRADU, PRETUKLI MLADIĆA U PODGORICI JER JE SRBIN Isplivala viber prepiska Milovog DPS (FOTO)

Osim članova DPS, deo te grupe je i predsednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević kao i potpredsednik Aleksandar Aco Pavićević

Objavljeno:

Portal In4s je došao do Vajber prepiske članova OO DPS Danilovgrad i čelnih ljudi te opštine, u kojoj se na pogrdan način razgovara o litijama, o mržnji prema onima koji ne misle kao oni i o incidentu koji se dogodio kod Delte, kada je brutalno pretučen mladić od strane crnogorskih navijača.

Osim članova DPS, deo te grupe je i predsednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević kao i potpredsednik Aleksandar Aco Pavićević.

- Ekipo, svaka čast na spontanoj organizaciji grupe koja je nastala iz ljubavi prema Crnoj Gori. U Grupi su predsednica Opštine sa svojim saradnicima kao i predsednik partije. Ovu grupu doživljavamo kao grupu patriota kojima je sveta država Crna Gora. P.S. Predsednica je pod njenim vlastitim imenom, kao i velika većina u grupi ostalo su nadimci i nikovi momaka i cura iz DG - navodi se u grupi.

Oni dalje navode da se u Danivgradu „neće šetati“, misleći na učesnike litija.

- Šetali, ali neće više - jedna je od poruka.

Takođe, navode da se „mogu organizovati da ne bude šetnje“, na šta predsendik DPS koji navodno koristi pseudonim „presjednik“ kaže – „ja sam za to da se organizujemo“.

Zatim u svojoj prepisci komentarišu prebijanje mladića ipsred Delte, za koga kažu da je „greškom prebijen“. Nije teško zaključiti, da se na ovaj način želi reći da „greške ne bi bilo da je koji slučajem Srbin“

- On je iskreni Crnogorac i pretučen je greškom. Trebalo bi nas 5,6, da se okupi i da ga obiđemo...čisto sa ljudske strane.

- Budite šmekeri…bez tenzija….dovoljno su nesrećni što žive u državi koju ne vole….Ono što se mora…da se poštuje -savetuju dalje.

Tu je, naravno i zabrinuta predsednica Danilovgrada Zorica Kovačević koju zanima da li su njeni članovi bezbedno stigli u Podgoricu.

- Za koliko ste kod Delte - pita Kovačević.

1 / 5 Foto: in4s.net

Prema informacija ovog portala, a na osnovu dalje prepiske, na sam dan odlaska u Podgoricu, grupa „patriota“ pretukla je čoveka u Danilovgradu.

Na fotografijama, koje je navodno dostavio jedan od očevidaca, vidi se da čoveku pomoć pružaju neki građani dok se kolona „patriota“ vozika pored njega. Izvor IN4S portala kaže, da on iz straha nije smeo da prijavi ovaj slučaj policiji.

foto: in4s.net

Takođe, kako izvorIn4s-a tvrdi i da policijski službenik Dragomir Peković „na sva usta govori kako se neće šetati Orjom Lukom“. Da je to tačno, vidimo i na osnovu njegovog statusa na Fejsbuku.

- Orja Luka za primjer Crnoj Gori, bila je i od postanka - očigledno aludirajući zabranu Danilovgrada da litija obuhvati Orju Luku.

Naravno, na njegovom profilu su i hvalospevi o njegovom „kralju“ Milu Đukanoviću koje je upotpunila i fotografija.

- Milo je kralj Milo je genije Milo je vođa naše armije. Da si vječna Crna Goro - uskliknuo je Peković.

1 / 2 Foto: in4s.net

Međutim, uprkos svim zabranama, sejanju straha Danilovgrađani pružaju neviđeni otpor i svake nedele ih je sve više na litijama, zaključuje IN4S.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.