ZAPALILI CRNOGORSKU ZASTAVU U BUDVI: Tri osobe zbog toga završile u ZATVORU!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

INCIDENT NA PLAŽI

ZAPALILI CRNOGORSKU ZASTAVU U BUDVI: Tri osobe zbog toga završile u ZATVORU!

Osumnjičeni, kojima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela povreda ugleda Crne Gore, jesu I.R. (30) iz Plava, N.Š. (26) iz Andrijevice i M.Š. (25) iz Danilovgrada

Objavljeno:

Tri osobe privedene su zbog sumnje da su na Slovenskoj plaži u Budvi zapalili crnogorsku zastavu i njima je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odredilo zadržavanje do 72 sata.

Osumnjičeni, kojima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela povreda ugleda Crne Gore, jesu I.R. (30) iz Plava, N.Š. (26) iz Andrijevice i M.Š. (25) iz Danilovgrada "Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odredilo je zadržavanje tri lica, zbog postojanja osnova sumnje da su 16. februara u Budvi zapalili državnu zastavu Crne Gore. Osumnjičenima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela Povreda ugleda Crne Gore", navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva iz Kotora.

Rukovodilac Jedinice za opšti kriminalitet u Centru bezbednosti Budva Vesko Nedović izjavio je da je policija pola sata nakon ponoći, 16. februara, obaveštena da je zapaljena zastava Crne Gore, koja je bila istaknuta na jarbolu na šetalištu Slovenska obala u blizini rta Zavala.

Nedović je naveo da su privedeni osumnjičeni I.R. (30) iz Plava, N.Š. (26) iz Andrijevice, i M.Š. (25) iz Danilovgrada, preneo je portal CdM.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.