KO JE POSTAVIO SPORNE KOMENTARE? Policija istražuje medije posle ubistva ROGANOVIĆA!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

ubistvo člana kavačkog klana

KO JE POSTAVIO SPORNE KOMENTARE? Policija istražuje medije posle ubistva ROGANOVIĆA!

Pozivajući se na više izvora, podgorički dnevnik piše da bi istraga trebalo da pokaže da li su ti komentari napisani zlonamerno s ciljem da istragu usmere u pogrešnom smeru

Objavljeno:

Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, zbog čega je saslušano više osoba, piše podgorički Dan.

Pozivajući se na više izvora, podgorički dnevnik piše da bi istraga trebalo da pokaže da li su ti komentari napisani zlonamerno s ciljem da istragu usmere u pogrešnom smeru, ili će, pak, biti od koristi istražnim organima.

Jedan od komentara je postavljen pod skrivenim imenom, a osoba koja ga je objavila navela je inicijale navodno onih koje smatra da su umešani u likvidaciju Roganovića.

U jednom od komentara se apeluje na hercegnovsku policiju da deluje i usmeri istragu u pravcu osobe čiji su inicijali objavljeni u prepisci.

Portal CdM piše da je objavljeno više komentara i odgovora na komentare koji su policiji interesantni, a većina osoba koja je učestvovala u prepisci je poznata policiji.

Roganović je navodno bio pripadnik kavačkog kriminalnog klana, ubijen 13. februara kod hercegnovske Kanli kule.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.