Seks skandal u podgoričkoj gimnaziji: Đaci se snimali u toaletu, direktorka ćuti!

Mladost - ludost ili nešto drugo?

Seks skandal u podgoričkoj gimnaziji: Đaci se snimali u toaletu, direktorka ćuti!

Prema nezvaničnim informacijama, iz škole je isključen učenik prvog razreda koji je u školskom toaletu imao seks sa vršnjakinjom, pišu Vijesti
Objavljeno: 17:23h

Najmanje jedan učenik prvog razreda podgoričke Gimnazije "Slobodan Škerović" isključen iz škole zbog seks skandala. Ta škola je pokrenula disciplinski postupak nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak seksa u školskom toaletu. Od ovog pljačkaša se tresla cela Podgorica, ali od smeha! (VIDEO) Direktorka gimnazije Zoja Bojanić-Lalović je odbila da odgovori na pitanja lista "Vijesti" o tom slučaju, navodeći da se objavljivanjem priče o skandalu narušava privatnost maloletnih učenika kao i njihovih porodica.

Wikipedia

Prema nezvaničnim informacijama, iz škole je isključen učenik prvog razreda koji je u školskom toaletu imao seks sa vršnjakinjom. Više učenika gimnazije je potvrdilo "Vijestima" da devojčica i dalje pohađa nastavu, kao i treći đak koji je navodno snimao odnos. Drugi izvori pak tvrde da je zbog seksa u toaletu isključeno svo troje đaka. Iz Uprave policije je nezvanično rečeno da im događaj nije prijavljen, ali da o njemu imaju operativna saznanja koja proveravaju. Snimak je prošle sedmice kružio među gimnazijalcima i na društvenim mrežama, odakle je u međuvremenu obrisan. (Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.