POLICAJAC ZAUSTAVIO AUTOBUS IZ OSTROGA: Posle onoga što je rekao o Svetom Vasiliju stigla ga je VELIKA KAZNA
Ostroga / Ilustracija, Foto: Profimedia

SKANDAL

POLICAJAC ZAUSTAVIO AUTOBUS IZ OSTROGA: Posle onoga što je rekao o Svetom Vasiliju stigla ga je VELIKA KAZNA

Društvenim mrežama kruži da je pre desetak dana saobraćajni policajac Centra bezbednosti Nikšić, Mićo Mušikić, zaustavio minibus manastira Ostrog za prevoz radnika i ispisao kaznu za istekli atest protivpožarnog aparata

Objavljeno:

U jeku protestnih litija koje se održavaju širom Crne Gore pojavila se u javnosti i jedna zanimljiva priča.

Naime, društvenim mrežama kruži da je pre desetak dana saobraćajni policajac Centra bezbednosti Nikšić, Mićo Mušikić, zaustavio minibus manastira Ostrog za prevoz radnika i ispisao kaznu za istekli atest protivpožarnog aparata. Vozač ga je zamolio da ne piše, ali je on odgovorio: "Ima Sveti Vasilije para, pa će platiti".

Međutim, policajac je imao saobraćajni udes tako što je izgubio kontrolu nad službenim vozilom i prevrnuo se na zaobilaznici oko Nikšića tzv. sarajevskom putu.

"Neka naši policajci dobro razmisle o tome što trenutno rade i šta će verovatno raditi u budućnosti. Bog će videti svačija dela, bilo da su dobra ili loša", moglo se potom pročitati u pojedinim lokalnim medijimakoji su preneli ovu priču.

Portal IN4S tvrdi da su navode proverili i potvrdili istinitost.

Inače, u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služi se moleban za odbranu svetinja, posle čega će gradskim ulicama krenuti litija sa omoforom i krstom Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Od usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori četvrtkom i nedeljom se širom zemlje održavaju molebani i litije u znak protesta.

Tada na ulice izlazi veliki broj vernika sa vladikama, sveštenstvom i monaštvom, a mirnim skupovima i litijama žele da poruču da neće dozvoliti otimanje imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs//In4s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.