NEMA ŠANSE DA POGODITE A ŠOKIRAĆETE SE KADA ČUJETE: Ova zemlja NAJVIŠE ULAŽE u Crnu Goru!
Novac / Ilustracija, Foto: Shuterstock

dobra saradnja

NEMA ŠANSE DA POGODITE A ŠOKIRAĆETE SE KADA ČUJETE: Ova zemlja NAJVIŠE ULAŽE u Crnu Goru!

Predsednik opštine Bar Dušan Raičević istakao je značajne investicione projekte i prepoznate potencijale Crne Gore

Objavljeno:

Uspešnost uzajamnog partnerstva između Crne Gore i Azerbejdžana ogleda se u činjenici da je ova zemlja najznačajaniji investitor u Crnoj Gori u poslednje tri godine, rekao je šef diplomatske misije Republike Azerbejdžan u Crnoj Gori, Mahir Džafarov.

"Osim uspešnih investicionih ulaganja, Republika Azerbejdžan opredelila je i donacije širom države, što ukazuje na zavidan nivo prijateljskih odnosa", dodao je.

Predsednik opštine Bar Dušan Raičević istakao je značajne investicione projekte i prepoznate potencijale Crne Gore i Bara i iskazao zadovoljstvo što su inicijalni koraci vizionarstva Republike Azerbejdžan započeli upravo u Baru, što je dalo plodove uspešne saradnje.

Kulturno-ekonomski centar Azerbejdžana u Crnoj Gori u Podgorici, otvoren 2011. godine, deluje kao "kuća prijateljstva" koja neguje viziju upoznavanja crnogorske i azerbejdžanske javnosti sa kulturnim i društvenim dešavanjima, ekonomskim i investicionim potencijalima, turizmom i gastronomijom, kao i prirodnim lepotama ove dve države.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Ekapija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.