DPS NE ZNA GDE BIJE: Milo članovima stranke ZABRANIO učešće na litijama, pa doneo ZBUNJUJUĆU ODLUKU
Milo Đukanović, Foto: Youtube printscreen/DPS Crne Gore

u rasulu

DPS NE ZNA GDE BIJE: Milo članovima stranke ZABRANIO učešće na litijama, pa doneo ZBUNJUJUĆU ODLUKU

Režimska partija je u sramni zakon ugradila kompletan politički autoritet

Objavljeno:

Demokratska partija socijalista već treći put u tri dana menja svoj stav prema svojim članovima koji učestvuju i litijama širom Crne Gore.

U najnovijem, kažu svojim članovima, da mogu da se bune protiv zakona koji su oni doneli.

Upravo se u ovom saopštenju DPS-a očitava stanje jada i beznađa u kojem se trenutno nalazi partija na vlasti. Oni su u totalnom bunilu, više ne znaju gde udaraju. Ne zna se da li u tom žalosnom ambijentu sada ima više histerije ili očaja, reagoavao je na novo saopštenje DPS-a, analitičar Boško Vukićević.

Još pre neki dan poslanica DPS-a je izbezumljeno upozoravala da za učesnike litija „nema mesta u DPS-u“. Potom je samu sebe demantovala.

A sada, u ovom novom saopštenju DPS nas obaveštava da u protestima protiv DPS-a, dakako, ima mesta za članove DPS-a.

- Samim tim, protest protiv zakona je i protest protiv DPS-a, a svi članovi te partije se prisustvom na litijama zapravo odriču svoje stranke. Montenegrinska kleptokratija oličena u vladajućoj stranci najnovijim stavom o nekakvoj „slobodi veroispovesti“ i „slobodi prisustva na litijama“ nedvosmisleno pokušava da zamaskira enormno osipanje članstva. Oni su u rasulu -konstatuje Vukićević.

Pokazatelj „panike na dvoru“ je i javna poltronska reakcija ministra Janovića, koji prekoreva slobodu izbora selektora vaterpolo reprezentacije Gojkovića, na šta nema pravo, piše IN4S.

Kao i reakcije drugih slugu režima, poput budalastih „analitičara“ i raznoraznih plaćenika.

- Režimska „Pobjeda“ prenosi kako su litije, zapravo, najmoćnije sredstvo hibridnog rata u Crnoj Gori. Ako je zaista tako, da ste mi živi i zdravi hibridni ratnici pravoslavlja, da nam vaskrsneš slobodna Crna Goro! Moramo očuvati smirenost i strpljenje i slediti uputstva naše svete Crkve. A svi znamo kako se proces mora završiti. Naša sloga biće poraz vragu- poručio je Vukićević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.